Thursday, September 29, 2016

Tangga Terakhir Diplomaku

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Setelah sekian lama menyepi,
Seakan baru 2,3 hari yang berlalu...
Menjejak kaki dibumi KUIS untuk perjuangan diakhir diploma
Tapi...
Siapa sangka...
Harini aku memandang jendela kebanggaanku P10-1106-B3
Aku tersenyum...
Seakan tidak percaya aku sudah berada ditangga terakhir perjuangan diplomaku...
Sedih?
Gembira?
Semua bercampur...
Kerna aku bakal melangkah keluar dari bumi KUIS
Rindukan suasana kelas, rumah, bilik, weekend, outing, hiking, study group & macam-macam aktiviti...
Aku pasti aku akan rindukan 3 jasad ini...
Mr. Kasturi
Bibik-bibik Yang Setia...
Hazirah
Majidah
Insan yang sudi menjadi peneman tatkala diri ini bahagia, gembira, marah, merajuk, kebosanan, kerinduan, futur, sedih, sakit, mengidam, kaki gatal, kaki buli, food hunter & macam – macam perangailah :)
Insan yang layan aja aku ni....
Nak itu...
Nak ini...
Bila tak dapat mogok .. ops :)
Terima kasih korang sudi terima diri ini dengan seadanya..
Tegur mana yang kurang...
Lengkapkan ruang hidup ini tatkala family tiada disisi
Mesti rindu korang nanti.....
Rindu sangat :’|
Rindu jugak si putih yang hitam
Walupun kecik tapi diri ini cukup selesa berada didalamnya
Rindu juga si merah yang hensem ^_^
Nanti entah bila pulak kita dapat berjumpa bersamakan?
Koyak mental ni.............................
23.36pm
22092016
P10-1106-B3
StudyWeek
KUIS


3 comments:

  1. Assalamualaikum...
    semoga Allah Mempermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete